Lady Focus Combo

Podrazumeva poluindividualni način rada koji Vam omogućuje da vežbate u manjim, motivirajućim grupama od 3-6 osoba. Vežbajte s prijateljima, kolegama, porodicom. Grupu napravite sami u dogovoru s vašim prijateljima, kolegama, ili se ubacite u već postojeću. Ova opcija je za sve one koji ne vole velike grupe i gužvu već žele intimnu atmosferu.

Takvi treninzi su daleko najučinkovitiji treninzi za postizanje željenih rezultata. U svetu su maksimalno popularni jer su grupe male, stvara se zajednica, prijateljstvo i dobra, radna, podsticajna atmosfera, a da Vas pri tome trener konstantno nadgleda, ispravlja i podučava.

Trener je uz vas da vas pohvali, primeti vaš napredak i skrene pažnju na uspeh kog vi verovatno nećete biti svesni. Pomoći će vam da svoje ciljeve postignete brže, u kraćem vremenskom periodu a što kvalitetnije! Pravilnom tehnikom poboljšat ćete posturu tela, svoj stav, snagu, izdržljivost, mobilnost, fleksibilnost, kontrolu pokreta, zdravlje. Vežbe su namenjene zatezanju i jačanju mišićnih grupa, i redukciji masnih naslaga. Program podrazumeva 12 termina, slikanje i merenje, praćenje napretka i obroka, savete o zdravom načinu pripremanja i kombinovanja namirnica.

Šta kažu drugi:

Zašto Lady Focus Combo?!
Zato što se radujem svakom treningu, jer su inovativni i nisu rutinski. Grupe do šest žena najviše pružaju mogućnost fantastičnog treninga. Više ne razmišljam toliko šta vaga pokazuje već kako moje telo izgleda. Nakon četiri meseca treniranja promene su i te kako vidljive. Saveti o ishrani i recepti su top!
Ja nastavljam dalje, a vi… 🙂

– Azra Baćićanin, Master Filolog

NP Home Fitness i njen Lady Focus Combo sam odabrala zato što se dobar deo programa slagao sa mojim načinom života, s obzirom da sam veliki protivnik dijeta i nezdravim načinom gubitka ili održavanja kilaže. Umerenost, a ne lišavanje je nešto čemu sam se trudila da težim. Uz Zilhinu pomoć i par izmena oko ishrane, plus odličan trening, konačno sam došla do te tačke da mogu da kažem da sam zadovoljna načinom ishrane i fizičkom aktivnošću. Čak i često pitam sebe kako to da ranije nisam sebi priuštila ovo zadovoljstvo 🙂
– Mejla Ugljanin, Inženjer el. i računarstva

Umerenost a ne lišavanje je osnova svakog njenog programa što je meni u potpunosti odgovaralo. Kod programa Lady Focus Combo mi se sviđa što se trening odvija u manjim grupama tako da svaka od nas može da bude adekvatno propraćena u smislu ispravnosti izvođenja vežbi. Uz trening Zilha prati našu ishranu i motiviše nas konstantno tako da rezultati budu što bolji. Po meni ovaj program nema mana jer uključuje i trening i smernice za zdravu ishranu, a samo sa te dve stavke zajedno se može doći do željenog cilja. Ukoliko želite da se osećate dobro u svom telu i izgledate dobro a da se pri tom ne odričete omiljene hrane kontaktirajte Zilhu.
– Edina Mavrić, Nastavnik računarstva i informatike

Cart
  • No products in the cart.