Ramazanski Meni 2019

Za sve one koji žele izvući maksimum iz meseca Ramazana, promeniti navike, usvojiti nove zdravije, zadržati svoju težinu bez osećaja slabosti i izbeći varijantu i otići u drugu krajnost čestih prejedanja za vreme iftara, što će nas dodatno ometati dok postimo ili stojimo u molitvama, čast mi je da vam predstavim posebno pripremljen Ramazanski program.

Bilo da planirate svoj prvi iftar ili ste iskusna kuvarica koja želi da proširi svoj repertoar, a da pritom ostane dovoljno vremena za ibadet i ostala dobra dela koja se trudimo što više činiti, na pravom ste mestu. Izaberite program za vas.

“Ramazanski meni 2018” je kompletno osmišljen meni za 4 sedmice sa svim receptima za sehut i iftar. U pitanju je divna, praktična kolekcija brzih, ukusnih i zdravih recepata koji se mogu spremati ne samo za Ramazan, već i tokom cele godine.

RAMAZANSKI PLAN OBROKA 2018 SADRŽI:

 • Značaj i vrednost posta
 • 24 ideje za sehur
 • 24 ideje za iftar
 • Preko 30 novih recepata
 • Saveti o ishrani i kombinovanju namirnica

I još mnogo toga

CENA OD 1.200 RSD ILI 10€

Koliko puta ste probali da napravite ukusno, a zdravo jelo, da nije puno teško za želudac a isto tako da pruža sitost tokom celog dana posta. Da li ste razmišljali da tradicionalna jela u Ramazanu spremite na drugačiji način i da pokušate isprobati neka lakša jela, jer postimo u vreme proleća i kad su visoke temperature a dug dan. S tim ciljem je napravljena ova knjižica da vam olakša na tom putu da se što zdravije i bolje hranite i da steknete bolje navike. Potrebno je da tretirate svoje telo, um i dušu sa ljubavlju i brigom da biste iskoristili neverovatne prednosti i vrline ovog svetog meseca. Kada jedemo dobro, osećamo se dobro.

Knjiga recepata “Ramazanski zalogaji” izdanje 2019 napravljena je kao e-book. Čita se i koristi preko smart telefona, tableta, kompjutera ili specijalizovanih čitaca. Dostupna je širom sveta. “Ramazanski zalogaji” su divna, praktična kolekcija brzih, ukusnih i zdravih recepata koji se mogu spremati ne samo za Ramazan, već i tokom cele godine i ima 112 strane. Šalje se na vaš mejl i cena je 2000 RSD ili 17€.

AKO ISPUNITE SVOJE TELO PRAVOM HRANOM U POSTU MESECA RAMAZANA, MOĆI ĆETE DA IZVUČETE MAKSIMUM OD VAŠEG VREMENA I PRAKTIKOVANJE ŠTO VIŠE IBADETA. OSETIĆETE VEĆU ENERGIJU DOK POSTITE, MANJE GLADI TOKOM CELOG DANA POSTA, A MANJE TROMI POSLE IFTARSKIH OBROKA

ZBIRKA RECEPATA “RAMAZANSKI ZALOGAJI 2019” SADRŽI:

 • 101 RECEPT BY @np_home_fitness
 • UVODNI DEO O ORGANIZACIJI NAMIRNICA I OBROKA
 • 30 RECEPATA ZA SEHUR
 • 30 RECEPATA ZA IFTAR
 • 30 SLATKIH RECEPATA

I JOŠ MNOGO TOGA

KUPOVINOM DOBIJATE BESPLATAN OBRAZAC ZA PLANIRANJE OBROKA I AKTIVNOSTI ZA RAMAZAN.

Šta drugi kažu:

Da te dragi Allah nagradi svakim hajrom i dobrom. Pročitala sam i ostala sam bez teksta. Koliko ljubavi i sabora je trebalo da sve ovo ispadne ovako lijepo, poučno… Hvala ti mila moja, ne samo da sam ja sretna nego i moji ukućani su presretni i radujemo se prvom danu najljepšeg mjeseca Ramazana.

– Anisa

Samo ti kažem da si pokidala sa ovom novom verzijom za Ramazan 2019, nemam reči. Sve je urađeno top, dizajnerski, islamski i nutritivno bogato. Ne sumnjam da će se svako oduševiti, tačno se vidi koliko je truda uloženo i rada. Mislim vrh!

– Emina

Cart
 • No products in the cart.