NAJNOVIJE!!!

KONAČNO DOSTUPAN MOJ PRVI PROGRAM KUĆNOG TRENINGA.

LADY FOCUS ONLINE – KONAČNO U TVOM DOMU!

Moj prvi program kućnog treninga je dostupan! Kreiran na principu Lady Focus System. Ove vežbe će vam pomoći da sredite pojedine tačke na telu koje su kod većine nas prava glavobolja, poput stomaka, butina i zadnjice, kao i samih ruku koje ćete ojačati i zategnuti. Promeni navike u samo 12 nedelja, bez izgladnjivanja, i iscrpljujućih treninga. Oblikuj tijelo, zaboravi na bolove u leđima, ispravi držanje, popravi raspoloženje, budi zdrava i produktivna, uživaj u procesu…

Sve to je moguće ako se budeš pridržavala naših smjernica. Tokom naredna tri meseca radi redovno treninge kako biste sve one delove tela koje nas žene najviše muče, dakle cilj programa je, krenuti u fizičku I psihičku transformaciju koju već duži noz godina odlažeš, tonirati i zategnuti celo telo, zadnjicu, noge, ruke i stomak.

ŠTA JE LADY FOCUS SYSTEM?

Nakon velikog uspeha i prvo osmišljene usluge u Novom Pazaru, inhomefitness treninga, odnosno kao lični trener za dame na poziv na kućnoj adresi, dobila sam ponudu da isti program proširim na više osoba od jedne klijentkinje u fitness sali sportskog centra @mvpactive. 

Lady focus system je program treninga koji sam osmislila 2018. god, kao levelup pomenutiih inhomefitness treninga. Trening namenjen postizanju optimalnog nivoa funkcionalnih sposobnosti klijenta – kako izgleda tako i zdravlja. 

 Konačno je došlo vreme da navedeni program omogućim ti u tvom domu, za sve one koji nisu u prilici da isti posete i redovno prate uživo, a uz istu vrstu uslugu, atmosferu, motivaciju i moje vođenje do cilja. Želja mi je da uz navedeni program osetiš komfor, lagodnost jer si u svom domu, a to će ti omogućiti da  da svoje ciljeve postigneš brže, u kraćem vremenskom periodu a što kvalitetnije! 

Do sada mi je preko 100  uživo i 500 online dalo poverenje da budem im vodič na putu tranformacije tela i navika. Ako si zaista spremna da podigneš svoj fitnes na viši nivo, pridruži se #ladyfocusonline i započni odmah. Ovaj izazov je  u trajanju od 3 meseca.

Pravilnom tehnikom poboljšat ćeš posturu tela, svoj stav, snagu, izdržljivost, mobilnost, fleksibilnost, kontrolu pokreta, zdravlje. Vežbe su namenjene zatezanju i jačanju mišićnih grupa i redukciji masnih naslaga. Ove vežbe će ti pomoći da središ pojedine tačke na telu koje su kod većine nas prava glavobolja, poput stomaka, butina i zadnjice, kao i samih ruku koje ćeš ojačati i zategnuti.

Promeni navike u samo 12 nedelja, bez izgladnjivanja, i iscrpljujućih treninga. Oblikuj telo, zaboravi na bolove u leđima, ispravi držanje, popravi raspoloženje, budi zdrava i produktivna, i  uživaj u procesu.

 Sve to je moguće ako se budeš pridržavala ovih smernica.

Kreni u fizičku I psihičku transformaciju koju već duži niz godina odlažeš, toniraj i zategni celo telo, zadnjicu, noge, ruke i stomak.

Program treninga za 3 meseca sa 17 video treninga sa voice-over objašnjenima -(aka) lični trener u tvom domu po sistemu Lady Focus System programa. Pored 17 video treninga dobijaš još:

  • Audio lekcija o ishrani
  • 55 recepata sa kalorijskim i nutritivnim vrednostima
  • Ebook kako da izračunas kalorije, makronutrijente, primer dnevnog menija za 5 dana i planer za praćenje progresa
  • Bonus- mejl konsultacije poslednjeg petka u mesecu za sva pitanja i nejasnoće

Uz moju pomoć budi najbolja verzija sebe – Kućni treninzi i program ishrane by @np_home_fitness

One Comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Cart
  • No products in the cart.