Vodič za zdrave navike i fit telo

Obzirom da je broj klijenata koje mogu da primim i ispratim kako treba ograničen, odlučila sam da napravim nešto što će pomoći svima koji se razmišljaju za ili nisu u mogućnosti da izaberu personalizivani pristup.

Želite li napraviti promene ka zdravom načinu života? Osećate se frustrirano jer svaki mesec tražite novu dijetu?

Osećate se kao da ste “zaglavili” i ne znate odakle započeti put? Veruj mi da nisi jedina. Mnoge žene su mi se obratile sa istim problemom i osećajem kao da nikada neće postići svoje ciljeve.

Šta ako ti kažem da ne treba ići na novu dijetu?! Cilj mog pristupa je da omogući ženama da uživaju u svojoj hrani, da ostanu motivisane i posvećene zdravom načinu života! To znači da možete postići svoje zdravstvene i fizičke ciljeve dok uživate u svim poznatim ukusima.

U prošlosti vam je možda bilo uzbudljivo da napravite promenu i započnete s najnovijom dijetom za koju ste čuli. Jedini problem je što ste se verovatno držali toga svega nekoliko dana, možda čak i nekoliko nedelja (ako ste imali sreće!). Na kraju toga većina ljudi se oseća demotivisano i “zdrav način života” ostaje nešto je što se ne možete postići.

Problem s većinom ovih dijeta je što nisu održive i ne daju vam alate za dugoročne promene. I to je ono što vam želim ponuditi! DUGOROČNA PROMENA I RAZUMEVANJE BALANSIRANE ISHRANE! Nema brzih šema koje ne rade! Nema više osećaja da se vrtite u krug! Vreme je da preuzmete odgovornost i imate alate za pravu dugoročnu promenu! Ako ste spremni da se konačno oprostite od dijeta i napravite odluku za celi život, onda je ovaj Mesečni plan obroka za vas!

CENA 37€

Vodič za zdrave navike je napravljen kao univerzalni vodič, u elektronskom formatu (e-book) na 90 stranica i sadrži:

  • Nedeljne planove za ishranu (4 sedmice)
  • Jednostavne i zdrave recepte za sve navedene obroke
  • Liste namirnica za kupovinu za svaku sedmicu posebno
  • Smernice o zdravoj prehrani
  • Smernice za fitnes
  • Vodič za praćenje procesa
  • Plan i program treninga za 4 nedelje
  • Princip organizovanja i kombinovanja obroka
  • Predloge kako da organizujete vaš novi način života dalje i da nastavite i nakon 4 nedelje.

Šta drugi kažu:

Sve sam pročitala! Oduševljena sam kako je osmišljeno i organizovano! Uopšte one tabele gde je sve napisano i lista za kupovinu namirnica, kao da si znala da volim kad je tako sve lepo napisano, poređano i organizovano! Svaka ti čast, za trud i rad sigurno je trebalo vremena, rada i truda, to se vidi. Hvala ti!

– Amra

Čestitam Vam na izradi ovakog jednog izuzetno korisnog priručnika. U “brzinskom” pregledu meni izgleda odlično, sa dosta korisnih informacija, a nastavak je na nama korisnicima. Ja ću se potruditi da zaista primjenjujem maximalno sve što je u njemu. Lijep pozdrav

– Biljana

Cart
  • No products in the cart.