Mix & Match

Priručnik za kreiranje plana ishrane

Zaista sam srećna što je ovaj glavni projekat koji traje mesecima konačno pri kraju i od sada će pomoći mnogim ljudima poput vas.

Sigurna sam da svako od nas sanja da jede ukusnu hranu i udovolji sebi i onima oko sebe a da pritom uživa u raznim obrocima, a da to ne utiče na nase zdravlje i figuru!

Ako ste osoba koja je pokušala da izgubi na kilaži jednom ili više puta, ali jednostavno to ne završite i ne dođete do cilja. Jednostavno ne znate kako biste se trebali hraniti, a da nije toliko kalorično. Osećate se preplavljeni količinom informacija i dijeta koje se nude.

Nedostaje vam disciplina da istrajete u svojim namerama? Nedostaju vam pravi recepti i ideje i onda se da opet vratite starim navikama?

Imate li malo vremena u svakodnevnom životu da se bavite problem viška/manjka ili održavanja kilograma? Ne želite da se zamarate sa obračunom kalorija, za svaki obrok posebno?

Jednostavno ne znate kako da jedete jer svaka druga dijeta se svodi na zabranu i izbacivanje određenih vrsta namirnica? Još gore… gubite nadu u da ćete ikada ostvariti svoj cilj?

Onda ste na pravom mestu.

Koliko puta vam se dogodilo da ne znate šta ćete jesti, pa na kraju nakon višeminutnog razmišljanja ipak završite u fast food-u ili pekari?

Koliko puta ste zažalili nakon toga jer ste baš dan pre toga sebi obećali da ‘’sutra počinješ sa dijetom’’?

Želja mi je da vam ponudim priručnik koji ce da omogući početak putovanja ka zdravijem i srećnijem životu, nešto mnogo drugačije od većine jelovnika i planova. Nešto što samo vama lićno prija, i što VI sami birate.

Želja mi je da naučis kako da jedeš zdravo, čak i ono što sada misliš da ne smeš!

Jeste li spremni konačno započeti  svoju ličnu transformaciju?

Konačno napravi sama svoj plan ishrane uz Mix & Match e-knjigu

Što bi se desilo ako krenete ovako… Napokon ste saznali kako mršavljenje brojanjem kalorija zaista djeluje!

Da li biste onda ustali svako jutro motivisani i jedva čekate da izgubite još više kilograma, ili da napredujete ka povećanju telesne mase?

Da uz pomoć mojih recepata i to je moguće.

Samo definši svoj cilj I kreni ka njemu.

Već dugi niz godina vodim stranicu na Instagramu o tome kako se pravilno hraniti i imam veliko iskustvo u postizanju rezultata u mršavljenju mojih klijenata, te zaista želim to podeliti s tobom. Ispostavilo se da to i nije tako teško – jesti ukusno i zdravo!

U samoj želji da navedeno ostvarite osmislila princip koji vas neće puno zamarati, a koji će vam omogućiti da to primenite u svakodnevnom životu.

Jednostavna a ukusna hrana koja u svakom poglestu zadovolljava sve kritierijume po pitanju nutritivnog kvaliteta obroka, bez praznih kalorija da udovoljite sebi i onima oko sebe, a da to ne utiče na naše zdravlje i figuru!

Moja knjiga recepata govori upravo o tome kako ostvariti ovaj san. 

U ovoj ćeš knjizi pronaći mnogo recepata za jela koja je vrlo lako pripremiti, a kasnije ih I ukusno jesti ili čak na osnovu tih razvijati svoje. Ali glavna stvar od koje polazim jesu na desetine hiljada pregleda mojih recepeta i ideja za obroke je razumevanje da se rezultat postiže ne iscrpljujućom dijetom, već jednostavno uravnoteženom prehranom- doručkom, ručkom, večerom i zdravim fit slatkišim.

Imali biste 100 kalorično određenih recepata  tako da više nikada ne morate brinuti o prikladnim kalorijama i imati više vremena za sebe i svoju porodicu.

Možete da se opustite jer ste sada smanjili upotrebu šećera na nulu , ja a opet imate I znate velike alternative I ne odričete se ni slatkog ni slanog.

Ne, ništa od ovoga nije magija! ZAŠTO?

Jednostavno zato što ovo nije samo jedna nova dijeta. U stvari, „dijeta“ je jedna od reči koje mi se nikako ne sviđaju. Moja filozofija je da ako ne možete slediti određeni način ishrane na duže staze, verovatno to nije baš uspešan način da ostvarite dugoročne rezultate koji traju. Želim da vam kažem da konačno možeš da postignete svoje zdrastvene ciljeve, bez obzira da li je to gubitak težine, ili dobijanje na težini, poboljšanje nivoa energije, preuzimanje kontrole nad postojećim zdravstvenim stanjem ili jednostavno boljim osećajem uopšte.

Trebaju vam samo dobro osmišljeni recepti, nutritivno bogati I kalorijski podeljeni – a ja vam ih ovim dajem u izobilju!

Gubitak kilograma uopće nije težak! Samo su vam potrebni pravi recepti, prave ideje i pravi sistem a to je MIX AND MATCH.

Kako to ZAPRAVO FUKNCIONIŠE?

Uz pomoc Mix&Match cookbook moci ćete kreirati sopstveni plan ishrane u skladu sa cilem koji imate.

U mojoj novoj e-knjizi dobijate preko „100 recepata ispod 600 kalorija“. Konačno naučite kako kreirati sopstveni plan ishrane bez osecaja gladi uz poptpuno uživanje do vaše zdrave kilaže.

Ovde ćeš naći:

  • istinu o lažima vezanim za ishranu i pojedine mitove
  • vredne savete o organizaciji obroka, kuvanja i uštede vremena
  • kako da izračunaš svoj dnevni unos kalorija u odnosu na tvoj cilj koji imaš mršavljenje/održavanje ili dobijanje kilaže
  • sve recepte za obroke po kategorijama, doručak, ručak, večera, užine pa čak I poslastice
  • kalorijski obračun za svaki recept kako za obroke tako i za poslastice
  • jedinstven sistem uklapanja obroka MIX&MATCH koji te vode ka cilju

Sve je dopušteno, samo u novoj fit verziji. Kada se neko odluči da bude na ‘dijeti’ najčešće se odrekne svih stvari koje pružaju najveća zadovoljstva – burgera, pizze, tortilja, slanih i slatkih pita…

Ali ovde ćemo taj korak preskočiti jer nije potreban. Ne samo da ćete sve navedene recepte moći jesti bez grižnje savjesti, već ćete se u svaki recept i zaljubiti.

Sve su to uravnotežena, domaća jela sa visokim sadržajem proteina, odličnim kvalitetnim ugljenim hidratima i puno vlakana.

I što je najbolje od svega svi su kalorijski podeljeni u kategorije od 200-600 kcal pa u zavisnosti od vašeg cilja birate svoje kombinacije pravite pa se zato i zove Mix& Match. Uz pomoć ove zbirke kreirate sebi sopstveni plan ishrane bez obzira da li je cilj mršavljenje, održavanje ili dobijanje na kilaži.

Konačno napravi sama svoj plan ishrane uz Mix&Match kuvaricu (e-book).

Pomešajte i prilagodite svoj način zdrave ishrane! Izaberite 3 obroka, užine ili deserte u iznosu vaših dnevih kalorija i eto menija. To je sada svima lako!

Sa više od 100 ukusnih recepata, postoji beskrajno kombinacija za kreiranje uravnoteženih obroka i užina.

Takođe ćete pronaći moje mnogobrojne savete za pripremu, kuhinjske cake, savete o ishrani i vežbanju, savete za ishranu vani i ideje za uživanje u zdravom načinu života.

Ideje za dorucak 21

Ideje za rucak 21

Ideje za veceru 21

Ideje za poslastice 17

I to nije sve jos 20 recepata za uzine do 200kcal

Jeste li spremni konačno započeti svoju transformaciju i kreiranje obroka po svojoj meri ukusu I želji?

Kupite jedinstvenu “Mix and Match eknjigu” sada:

Vidite: Gubitak kilograma ne ovisi o magiji ili tableti, već o vašem stavu.

Apsolutno sam uverena da ćete i vi postići gubitak sreće mojim receptima i mojom strategijom.

Želite li konačno svoju težinu staviti pod kontrolu i biti sretni?

Krenite putem svoje transformacije jer cilj vam nikada nije bliži.

Šta drugi kažu:

Danas je tačno sedmica i pol kako sam krenula s tvojim programom i već sam 3 kg u minusu! Presretna sam i nisam vjerovala da se ta tri kilograma vide na osobi. Hvala ti do neba za sve!

– Ajla

Od kako primjenjujem Mix & Match 3 kile dole a nemam osjećaj da sam na nekim restrikcijama a zaista i nisam uz tvoje super recepte! Zaista uz tvoj program ishrane mijenjaju se navike ishrane i pogled na ishranu na bolje. Sve je onako kako si i obećala. Hvala ti što nudiš nešto realno i lahko za nas

– Ivona

Cart
  • No products in the cart.