Lady Focus System

Trening namenjen postizanju optimalnog nivoa funkcionalnih sposobnosti klijenta – kako izgleda tako i zdravlja. Posvećen pripadnicama ženskog pola uz punu intimu i diskreciju. Ženski trener radi sa damama. Može podrazumevati saradnju 1 na 1, ili polupersonalni trening manjih grupa koje broje 3-6 članova.

Rad 1 na 1 podrazumeva personalizovani pristup pojedincu i njegovom cilju.Modifikovani obim i intezitet treninga usklađen potrebama klijenta, predstavlja pravi put ka ostvarivanju fitness ciljeva. Maksimalna posvećenost trenera u smislu satnice treninga, uslova u sali i izbora vežbi kreira uspešnu saradnju i realizaciju trenažnog programa. Vežbe su namenjene zatezanju i jačanju mišićnih grupa i redukciji masnih naslaga. Radimo treninge snage, izdržljivosti, agilnosti, fleksibilnosti. Program podrazumeva 12 termina, individualni program ishrane prema cilju, kao i savete o zdravom načinu pripremanja i kombinovanja namirnica.

Šta kažu drugi:

Zilhu kao trenera odabrala sam zbog njene posvećenosti onome što radi, godinama je pratim i upoznata sam sa njenim radom, trudom, uspjesima, idejama. Lady Focus System-u priključila sam se jer sam željela promjenu, aktivnost, a prvenstveno gubitak viška kilograma. Međutim ono šta sam naučila i dobila je mnogo važnije od “oblikovanja tijela”, a to je mijenjanje navika, ishrane i to na duže staze… Sa Zilhom nije samo mehanički trening, već i svakodnevne lekcije o ishrani, zdravlju, i procesu koji će nas dovesti do rezultata. Nauči voljeti i cijeniti sebe!

– Ermina Zahitović Škrijelj, Filolog anglista

Zašto NP Home Fitness? Počela sam vežbati jer sam želela više energije. Želela sam smršati. Želela sam da počnem da živim i hranim se zdravije. Trebao mi je neko ko će me ozbiljno motivisati, jer iskreno, verovali ili ne – ranije uopšte nisam volela trenirati. Učinila je sve to, dala mi je volju, dala mi je rezultate, dala mi je ljubav prema treninzima! Vežbam svakog dana, jer sam ja to tražila, jer sam ja to zavolela! A ona postala je kao peti član moje porodice. Zilha – oličenje motivacije, truda i upornosti! Uz nju sam naučila pravo značenje rečenice “Umerenost, a ne lišavanje”

Dina Šehović, Diplomirani ekonomista

Neki od zadovoljnih klijenata

Cart
  • No products in the cart.