Ramazanski Meni 2020

Poslednjih nekoliko meseci naporno sam radila na meni veoma posebnom projektu, a to je treće izdanje programa za Ramazan na koji ste navikli od mene.

Ove 2020 godine želela sam da to novo specijalno izdanje objavim u vidu štampane verzije “Ramazanske fit kuvarice”, koja je osmišljena kao kombinacija kompletnog plana obroka + gratis mini zbirka novih recepata za vaš najzdraviji Ramazan do sada!

Realnost je ipak drugačija, pa zbog novonastale situacije i virusa koji je pogodio ceo svet nazalost nisam u mogućnosti da odradim štampano izdanje, vec ću ipak morat da planirani projekat plasiram kao ebook odnosno elektronsko izdanje

Sada, kako nam se Ramazan približava, naši životi se normalno nastavljaju, ali ove godine u malo drugačijim okolnostima, ali mi želimo i moramo da datu situaciju okrenemo u našu korist i da se potrudimo da iskoristimo dato vreme malo više da radimo u pogledu ibadeta i dobrih dela, i provođenja vremena sa porodicom. U svakom slučaju, bilo da su naše aktivnosti male ili velike, zbog samog posta je neophodno da optimiziramo nivo energije u toku dana.

Želja mi je da vas naučim kako da se osjećate energično tokom posta meseca Ramazana i da što manje vremena provodite u kuhinji, a da pritom spremate ukusne, kvalitetne i nutritivno bogate obroke.

Rešenje za to je Ramazanska fit kuvarica!

Ovaj ebook u sebi uključuje:

PRVI DEO: Prilika da naučite i shvatite zdravstvene koristi posta, praktične savete za iftar i sehur, koju hranu izbegavati a koju birati za sehur, iftar i kako planirati obroke.

Takođe ćete naučiti i razumeti benefite posta i samu vrednost posta kao ibadeta.

DRUGI DEO: Kompletan plan obroka sa detaljnim receptima, i organizovanim jelovnikom za 20 dana i to u 4 celine – sehur, čorba, iftar i desert. Znači ukupno 80 ideja.

TREĆI DEO: Premijum sadržaj 30 novih recepata podeljenih u dve grupe (slatko i slano) + Bajramska trpeza

FITNESS PROGRAM: Link za pristup video treninzima koje možete da uključite u vašu rutinu i jos mnogo toga…

Kao što vidite, ovaj ebook je prepun korisnih informacija – potrudila sam se sve spakovati na način koji je lak za praćenje tokom celog meseca, i veoma mi je žao što zbog situacije u svetu ne smem da radim štampu iste.

CENA 20€.

Ako ste spremni da zajedno prebrodimo ovo vreme korone i izolaciju iskoristimo za transformaciju našeg uma, tela, psihe i oprosta ovog Mubarek meseca!

Šta drugi kažu:

Prvi dojam o e-book-u. Pregledala sam onako, rekla bih detaljno i ovo je odlično! Kad sam vidjela sve one slike došlo mi je da odmah odem pravit nekoliko stvari samo da probam. Ovo bi svakom preporučila, neovisno o Ramazanu jer su recepti odlični i sigurno ću ih raditi i kasnije, pritom mislim nakon što Ramazan prođe. I žao mi je samo što nisam svojevoljno platila više, zato što vrijedi. Vidi se uložen trud, rad, volja… Svaka pohvala! Idem sada odraditi trening i hvala još jednom!

– Elvira

Prvo, iznenađena sam brojem strana, mislila sam da ima manje. Drugo, brojem različitih recepata. Sigurno je bio veliki posao da sve prilagodiš zdravijoj varijanti. Ovde ima recepata za svakog, i za slatkoljupce, i za slanoljupce, i za ljutoljupce, da se tako izrazim. 🙂 Uvodni deo mi se baš svideo, puno dobrih saveta kako na najbolji i najlakši način ispostiti. Baš sam zadovoljna, olakšanje za svakog ko nema ideju šta spremiti za sledeći dan. Hvala još jednom.

– Denisa

Cart
  • No products in the cart.