Individualni program ishrane

Online saradnja je rad sa klijentom na daljinu, a svrha je edukacija na području fitnesa i zdrave ishrane, kako bi osoba lakše postigla svoje ciljeve bez direktnog kontakta sa trenerom i postala samostalna u daljem radu.

Nakon dogovorene saradnje zajedno s klijentom analiziramo situaciju, klijent popunjava detaljni upitnik s podacima koji su potrebni za izradu ličnog programa.

Neke od traženih informacija u upitniku su visina i telesna težina, uvid u fizičko stanje i lifestyle klijenta, raspored dnevnih obaveza i prosečan tok dana, prehrambene navike, zdravstveni status, informacije o alergijama ili intoleranciji na pojedine namirnice.

Moj cilj nije samo da promenim izgled vašeg tela već da vas motivišem na konstantnu pozitivnu promenu koja će ostati nakon naše saradnje. Benefiti nisu samo vidni na vašoj odeći i izgledu jer ti si više od toga, tvoja ličnost sija i to se održava na ceo tvoj život.

Šta podrazumeva online program ishrane?

Program ishrane se sastoji od 7 različitih dana i klijent svake naredne nedelje koristi taj isti program (na period od 4-8 nedelja).

Opcije: mršavljenje – program definicije / održavanje kilaže / dobijanje na kilaži.

Broj obroka se prilagođava potrebama i mogućnostima svakog klijenta. Svaki dan u programu je drugačiji, sadrži različite obroke i moje omiljene recepte. Prilikom izrade programa, uzimaju se u obzir sve namirnice koje klijent voli/ne voli.

Uz program ishrane, uvek pružam savete vezane za trening, raspoređivanje treninga u toku jedne nedelje i sl. kako bi na što bolji način zajedno došli do cilja.

Nakon uplate novca preko tekućeg računa (Srb), Western Union-a, medjunarodne uputnice za BiH (inostranstvo) ili PayPal-a, klijent dobija na e-mail kompletan upitnik o zdravstvenom stanju, načinu života kao i detaljima vezanim za telo (visina, težina..) na osnovu čega kasnije formiram program. Nakon završetka prvog programa, postoji mogućnost izrade drugog programa i nastavka saradnje (sa novim obrocima i receptima) za postizanje viših rezultata.

Gratis “Mini Fit Kuvarica” sa preko 40 novih fitness recepata (doručak, ručak, večera, užine, poslastice sa detaljno napisanim instrukcijama za pripremu obroka. Tako kroz ceo proces učite o hrani, jelima, namirnicama i postajete samostalni u daljem kreiranju obroka bez potrebe da se trajno vezujete za određne jelovnike.

Šta drugi kažu:

Ženska, javljam se sa redovnim izveštajem 😀 sve ide po planu, krkam baš lepo po tvojim receptima, telo mi se menja i počela sam da ga slušam zahvaljujući tebi. Znam šta mi odgovara i šta mi prija, šećer mi je pod kontrolom. Slučajno sam naletela na tvoj profil u avgustu i zapratila zbog recepata jer sam ostala bez ideja i veruj da mi je najbolji korak u životu bio taj da ti se javim za plan ishrane.
Zilhice ako te ikad upoznam, Izgrliću te kao rod rođeni! Hvala ti za svaki savet i što uvek izdvojiš vreme da odgovoriš i što si posvećena. Svaka čast i samo tako nastavi! Čast je poznavati profesionalca kao što si ti 🙂

Kristina V.

Allejkumu Sellam.
Ja sam sigurna da je tvoja lista zadovoljnih klijenata prilično dugačka. Što se mene lično tiče ja sam zahvaljujući tvom planu ishrane dostigla svoju željenu kilažu, a što je još bitnije održavam je bez problema. Puno sam od tebe naučila o ishrani i zahvalna sam ti na tome. Želim ti puno uspeha u daljem radu i još puno zadovoljnih klijenata poput mene.
Ja samo da ti javim svoje rezultate nakon 11 nedelja po tvome planu ishrane.
Kilaža: -8kg
Grudi: -6cm
Struk: -15cm
Kukovi: -18cm
Butine: -6cm

Melida H.

Ja sam baš “bacila” pare na nekoliko osoba koje se time bave, ali stvarno moram da te pohvalim da si najbolja! Jer neki osmisle plan svima isto, ja se nekim mojim znanjem mislim da ne može svima isto da se pravi plan jer je svaka osoba i organizam drugačiji… I mora da se prilagodi toj osobi i cilju naravno ali prvenstveno svakoj osobi… I zato moram da kažem da si stvarno najbolja!!!
Ja sam zadovoljna, ceo program je tako dobro osmišljen da nisam nikad bila gladna. Jer ja bih npr kad bih doručkovala posle sat vremena opet bila gladna… I tako posle svakog obroka… Ali sa programom tvojim uopšte nisam gladna ponekad mi i previše bude.
Znači svaka ti čast za program, ali najpre za komunikaciju, više puta sam ti to rekla, to je najbitnije! Veliko hvala!

– Amra P.

Za saradnju 1:1 sa Zilhom imam ramo riječi pohvale. Zaista sam prezadovoljna saradnjom kao i dosadašnjim rezultatom -10kg. Puno zaista nesebično dijeli svoje znanje i podstiče sviju nas da budemo bolja verzija sebe. Uvijek je tu da odgovori na bilo koje pitanje i motiviše da istrajemo sa svojim namjerama ka zdravijem životu. Iako smo udaljene 2.500 kilometara, online suradnja je jako dobro funkcionisala. Ja sam prezadovoljna i savjetovala bih svakome ko istinski želi da radi na sebi i promjeni svoj način ishrane da se obrati Zilhi. Ja nisam znala sama kako da pristupim mom problemu i Zilha mi je itekako pomogla u tome. Zilha veliko hvala na svemu! Nisi ni svijesna koju si promjenu donjela u moj život. Lp
– Lejla K.

Cart
  • No products in the cart.