Akcija!

LADY FOCUS ONLINE – Program kućnog treninga

19,00 99,00 

LadyFocusOnline–

OD 15.05.2023- do 25.06.2023 godine u ponudi je LADYFOCUS ONLINE SUMMER CHALLENGE

PRIJAVE SU OTVORENE 7 DANA DA SE PRIKLJUČITE NAKON UPLATE.

Očisti
SKU: N/A Kategorija:

Opis

LADY FOCUS ONLINE – KONAČNO U TVOM DOMU!

Moj prvi program kućnog treninga je dostupan!
                                                                                               Kreiran na principu Lady Focus System.
ŠTA JE LADY FOCUS SYSTEM?
Nakon velikog uspeha i prvo osmišljene usluge u Novom Pazaru, inhomefitness treninga, odnosno kao lični trener za dame na poziv na kućnoj adresi, dobila sam ponudu da isti program proširim na više osoba od jedne klijentkinje u fitness sali sportskog centra @mvpactive. Lady focus system je program treninga koji sam osmislila 2018 god, kao levelup pomenutiih inhomefitness treninga.
Trening namenjen postizanju optimalnog nivoa funkcionalnih sposobnosti klijenta – kako izgleda tako i zdravlja. Posvećen pripadnicama ženskog pola uz punu intimu i diskreciju. Može podrazumevati saradnju 1 na 1, ili polupersonalni trening manjih grupa koje broje 3-6 članova.
 Konačno je došlo vreme da navedeni program omogućim ti u tvom domu, za sve one koji nisu u mogućnosti da isti posete I redovno prate uživo, a uz istu vrstu uslugu, atmosferu, motivaciju i moje vođenje do cilja. Želja mi je da uz navedeni program, osetiš komfor, lagodnost jer si u svom domu, a to će ti omogućiti da da svoje ciljeve postigneš brže, u kraćem vremenskom periodu a što kvalitetnije! Pravilnom tehnikom poboljšat ćeš posturu tela, svoj stav, snagu, izdržljivost, mobilnost, fleksibilnost, kontrolu pokreta, zdravlje. Vežbe su namenjene zatezanju i jačanju mišićnih grupa, i redukciji masnih naslaga Do sada mi je preko 100 uživo i 500 online dalo poverenje da budem vaš vodič na putu tranformacije tela i navika.

 

Dodatne informacije

Dužina trajanja pristupa

4 weeks challenge, 3 meseca, 6 meseci, 12 meseci

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “LADY FOCUS ONLINE – Program kućnog treninga”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će vam se također svidjeti…

Cart
  • No products in the cart.