LIMITED EDITION-DUO ZBOOK

(1 recenzija korisnika)

71,00 

Nema na zalihi

Kategorija:

Opis

Zaista sam srećna što je ideja koja se u meni odavno krčka konačno pri kraju i od sada će pomoći mnogim ljudima poput vas. Nešto što je puno više od kuvara, i bilo koje druge zbirke recepata.
Već neko vreme osluškujem vašu potražnju i potrebe, tako da je vreme da vam ponudim nešto sasvim drugačije i to u premijum izdanju.

Nakon 3 godine postojanja Vodiča u elekronskom formatu, i 2 godineMix&Match priručnika za samostalno kreiranje obroka, koje je preuzelo preko 500 osoba, pravo je vreme da dva takva izdanja se nađu u print verziji, i to kao DUO BOOK.

Dakle, dobijate dva moja najbolja izdanja u jednom, koje možete koristiti kad god vam trebaju, bilo da ste osoba koja želi da omršavi, ugoji se ili možda čak samo da promeni svoje navike i unese novinu u svoju ishranu, ovo je pravo izdanje za vas koje će vas čekati i kad nemaš neta, ili kad se dobro ne snalaziš sa tehnologijom, tvoja duobook ti je uvek ori ruci.

Knjiga je limited edition i kako je napisala jedna moja klijentica, nešto što se prenosi sa generacije na generaciju, ili kako ja volim da kažem knjiga koja se nosi u spremu.)))

Koristeći prednosti izuzetno kvalitetne štampe u boji, predstavljam vam odabrane recepte, a uz svaki recept nalazi se i atraktivna, originalna fotografija koja svedoči ono najvažnije – da je jelo po tom receptu i pripremljeno: ukratko – da je svaki recept proveren u kuhinji, ne samo od strane mene, već od strane stotiine vlasnica istog izdanja u elektronskom formatu.

Na jednom mestu dobijate spoj pristupačne cene i vrhunskog kvaliteta, praktičnost i primenljivost naših recepata,

Za koga je ovo izdanje?

Ukoliko ste osoba kojoj nedostaje disciplina da istraje u svojim namerama?                                                                                                                          Imate u telefonu previše sačuvanih recepata sa raznih sajtova i baš kad neki želite da isprobate, niste sigurni odakle da krenete, jer se pogubite u  sve te moderne  ideje za koje niste sigurni da će ispasti kao na videu ili slici?                                                   
Imate li malo vremena u svakodnevnom životu da se bavite problem viška/manjka ili održavanja kilograma?
Ne želite da se zamarate sa obračunom kalorija, za svaki obrok posebno?
Jednostavno ne znate kako da jedete jer svaka druga dijeta se svodi na zabranu i izbacivanje određenih vrsta namirnica?
još gore… gubite nadu u da ćete ikada ostvariti svoj cilj?

I na kraju stara ste škola ))) u smislu- ljubitelj ste kvalitetne knjige, koju možete čuvati u vašoj kuhinji – dizajna opipljivog rukom.))

Veruj mi da nisi jedina. Mnoge žene su mi se obratile sa istim problemom i osećajem kao da nikada neće postići svoje ciljeve.

Međutim, upravo ova dva izdanja su uspešno pomogla preko 500 mojih klijetnica, i svima je isti komentar, ukusna jednostavna hrana koja ne zahteva previše sastojaka ili vremena za pripremu, a vodite te do cilja.

Cilj mog pristupa je da omogući ženama da uživaju u svojoj hrani, da ostanu motivisane i posvećene zdravom načinu života!                                      To Znači da možete postići svoje zdravstvene i fizičke ciljeve dok uživate u svim poznatim ukusima.

Želja mi je da vam ponudim priručnik koji će da vam omogući početak putovanja ka zdravijem i srećnijem životu, nešto mnogo drugačije od većine jelovnika i planova. Nešto što samo vama lično prija, i što VI sami birate. Nešto što je provereno, i čemu možete uvek da se vratite!

Želja mi je da naučis kako da jedeš zdravo, čak i ono što sada misliš da ne smeš!

Hrana je ono što nas održava u životu. I baš zato nimalo nije svejedno šta čovek jede, koliko jede i kako je jelo pripremljeno. Raznolikost životnih namirnica i različiti načini pripreme hrane, od velikog su značaja za ljudski organizam. Samo raznolika hrana može da u našem organizmu pruži sve one sastojke koji su nam potrebni, makronutrijente i makronutrijente-vitamine i minerale, a nedostatak tih sastojaka doprinosi do raznih poremećaja u organizmu.
Zbog toga smo celi život razapeti između želje da održimo dobro zdravlje i normalnu telesnu težinu i želje da jednostavno uživamo u životu i dobroj hrani. Ovom knjigom koja sadrži dva moja najbolja izdanja želim srušiti taj mit i pokazati da je moguće imati oboje: dobro zdravlje i normalnu telesnu težinu, uz uživanje u pravoj ukusnoj hrani.

Jeste li spremni konačno započeti  svoju ličnu transformaciju?

 

U ovoj ćeš knjizi pronaći mnogo recepata za jela koja je vrlo lako pripremiti, a kasnije ih i ukusno jesti ili čak na osnovu tih razvijati svoje.

Ali glavna stvar od koje polazim jesu na stotine hiljada pregleda mojih recepata i ideja za obroke kao i rad sa klijentima uživo i online te je dugogodišnje iskustvo u želji da postignete razumevanje da se rezultat postiže ne iscrpljujućom dijetom, već jednostavno uravnoteženom ishranom- doručkom, ručkom, večerom i zdravim fit slatkišima.

Imali biste 100 kalorično određenih recepata tako da više nikada ne morate brinuti o prikladnim kalorijama i imati više vremena za sebe i svoju porodicu, i ne samo to uz Vodič ćete naučiti kako da kreirate mesecni jelovnik i da pravite meal prep, ukoliko ste osoba koja ima previše obaveza ili puno radi.

Dakle ukupno 200 strana za tebe, spakovanih u NEVEROVATNOJ  IDEJI DUO BOOK vezanih nesvakidašnjim dizajnom  same knjige u obliku slova Z, jer je to Zilhina knjiga zar ne?

 

Dodatne informacije

Težina 880 kg
Dimenzije 26 × 18 × 2 cm

1 recenzija za LIMITED EDITION-DUO ZBOOK

  1. Amra (Potvrđen vlasnik)

    Iznenadjena sam receptima koliko su prosti a ukusni i brzi. Nedelju dana se hranim po ovom rezimu i vec osecam olaksanje i vecu snagu i izdrzljivost, posto sam zaposljena a i majka dvoje male dece toga mi je uvek falilo i bila sam konstantno iscrpljena. Jako dobra investicija. Bravo!

Napiši recenziju

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Cart
  • No products in the cart.