SISBIZ mentorski program

147,00 

SVIMA KAŽEM JEDNU STVAR, A TO JE AKO SAM JA MOGLA DA NAPRAVIM PARE I STABILAN BIZNIS KAO ŽENA KOJA JE KOMPLETNO POKRIVENA MOŽEŠ I TI.
Samo ti treba ideja za koju goriš, telefon i to je to. I ne ovo nije još jedna priča gde radite za drugu kompaniju i mežni marekting,  is svima redomprodajete njihove proizvode. Neee!
Ovo je priča o tebi, tvojoj ideji i tvom imenu i brendu!
UBEĐENA SAM DA SVAKA OD VAS IMA NEŠTO U SEBI U ČEMU JE NAJBOLJA, NABOLJE RADI, NAJBOLJE ZNA, NEŠTO ŠTO JE ODVAJA OD MNOGIH DRUGIH I AKO JE MOŽDA POSTOJI PUNO SLIČNIH.
Kategorija:

Opis

Ukoliko imaš tvoju biznis ideju koju razvijaš ili proizvod ili uslugu koju pružaš javnosti, a nisi sigurna kako da to bolje prezentuješ na svom instagram nalogu, tu sam ja da ti pomognem i podelim sa tobom ono što znam.
Društvene mreže su danas pune svega i svačega, ali ako ih pravilno koristimo, usmerimo njihove mogućnosti na nama lično prihvatljiv način gde se mi osečamo kao mi, putem instagrama itekako možeš da zaradjuješ novac, dobiješ plaćene saradnje sa brendovima, promoviš svoje  proizvode i usluge i ono najbitnije kreiraš svoj lični brend koji je prepoznatljiv u smislu ponude i sadržaja.
Broj mesta je ograničen, mesečno mogu primiti 4 polaznice mesecno.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “SISBIZ mentorski program”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Cart
  • No products in the cart.